Reteta zilei: Chec cu afine

Printeaza

Chec cu afine din: faina, praf de copt, sare, zahar brun, zahar, banane, vanilie, scortisoara, oua, iaurt, afine.

 

Ingrediente:

  • 1 1/2 cani faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cana de zahar brun
  • 1/4 cana de zahar
  • 2 banane
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 2 oua
  • 1/2 cana iaurt
  • 1 ceasca de afine proaspete

Mod de preparare:

Se amesteca faina, sarea si praful de copt intr-un bol mare.

Pasati bananele cu o furculita intr-un bol de dimensiuni medii pana se omogenizeaza.

Adaugati zaharurile, oua, vanilie, iaurt si scortisoara.

Amestecati pana la omogenizare.

Se toarna amestecul de banane in cel de faina si se omogenizeaza. I

ncorporati afinele si se toarna aluatul intr-o tava unsa de chec.

Se coace la 170C timp de o ora.

Lasati sa se raceasca si serviti.

 

Chec cu afine

 

Chec_cu_afine_12

 

Pofta buna!

 

 

 

Mistreț cu sos de vin roșu și ciuperci

Mistreț cu sos de vin roșu și ciuperci – este un preparat sofisticat și rafinat, perfect pentru ocazii speciale și mese festive. Acest fel de mâncare combină gustul robust și sălbatic al cărnii de mistreț cu aromele bogate ale vinului roșu și ciupercilor, creând o experiență culinară de neuitat. Prepararea acestui fel de mâncare necesită […]

Pulled Pork cu Sos de Mure și Lavandă

Pulled Pork cu Sos de Mure și Lavandă – este o combinație rafinată și inedită de arome care va impresiona orice gurmand. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc gătite lent și dulceața subtilă a murelor, completată de notele florale ale lavandei. Este un preparat ideal pentru ocazii speciale, aducând un plus de eleganță […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • songc5v

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.