Reteta zilei: Chifle cu carne de vita in sos de rosii

Printeaza

Chifle cu carne de vita in sos de rosii din: carne tocata de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, apa, otet de vin rosu, sos worcestershire, sare, piper, praf de chili, fulgi de ardei, mustar, chifle, unt.

Carnea de vită este una dintre cele mai populare și apreciate tipuri de carne consumate în întreaga lume. Este bogată în nutrienți esențiali, inclusiv proteine, fier, zinc și vitamina B12.

Carnea de vită este, de asemenea, o sursă bună de creatină, un compus care ajută la producerea de energie în mușchi.

 

Ingrediente:

  • ½ kg carne tocata de vita
  • 1/4 cana de ceapa tocata
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 cutie de sos de rosii
  • 1/4 cana de apa
  • 1 lingura de otet de vin rosu
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita de piper negru
  • 1 lingura praf de chili
  • 1 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 2 lingurite mustar
  • chifle
  • unt

 

Mod de preparare:

Rumeniti carnea de vita intr-o tigaie mare. Scurgeti grasimea.

Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti aproximativ 2-3 minute.

Intr-o oala combinati toate ingredientele ramase, cu exceptia chiflelor si a untului.

Adaugati amestecul de carne de vita si se amesteca pentru a se combina. Gatiti la foc mic 2-3 ore.

Atunci cand carnea de vita este gata ungeti chiflele cu unt.

Gatiti intr-o tigaie aproximativ 1 minut.

Adaugati carne de vita peste chifle si serviti.

 

Chifle cu carne de vita in sos de rosii

Chifle_cu_carne_de_vita_in_sos_de_rosii_05

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.