Cotlete de porc cu rozmarin la gratar din: cotlete de porc, rozmarin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: cotlete de porc 2 lingurite rozmarin proaspăt tocat 2-3 catei de usturoi tocat 2 lingurite sare 2 lingurite piper Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Adăugați rozmarin și usturoi intr-un castron impreuna cu sare și piper. Amestecati bine. […]
Reteta zilei: Cotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor
PrinteazaCotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor din: cotlete de porc, faina, cartofi rosii, ceapa, supa crema de ciuperci, branza cheddar, sare, piper, patrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 5 cotlete de porc fara os, taiate in jumatate
- 1/2 cana faina
- 3 cartofi rosii, felii
- 1/2 ceapa, felii subtiri
- 350 ml supa crema de ciuperci
- 1 1/2 ceasca branza cheddar, maruntita
- Sare si piper, dupa gust
- Patrunjel, pentru garnitura
- Ulei, pentru prajit
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Puneti faina intr-un vas si dati cotletele prin ea. Asezonati cu sare si piper, dupa gust pe fiecare parte.
Incalziti 2-3 linguri de ulei intr- o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele pe ambele parti. Intr-un vas termorezistent asezati jumatate din feliile de cartofi.
Adaugati cotletele, restul feliilor de cartofi, ceapa si presarati sare si piper. Intr-un bol, adaugati crema de ciuperci, adaugati apoi apa si amestecati pana se combina.
Turnati in vas, adaugati branza maruntita si dati la cuptor 30-45 de minute. Decorati cu patrunjel si serviti.
Cotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor
Pofta buna!
Cotlete de porc in untura din: cotlete de porc, oua, untura, faina, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 5 cotlete de porc 2 ouă 2 linguri untură 2 linguri făină piper sare pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se piperează, se dau prin oul puţin bătut, apoi prin făină, […]
Pofta buna!