Cocktail cu gin si vermut din: gin roz, vermut alb dulce, campari, aperol. Ingrediente: 50ml gin roz 50ml vermut alb dulce 30ml campari 30ml aperol Mod de preparare: Puneti gheata maruntita in 2 pahare. Impartiti in mod egal ginul, vermutul, campari si aperolul, apoi amestecati. Serviti cu felii de portocale. Savurati! […]
Reteta zilei: Desert cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie
PrinteazaDesert cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie din: prune, nectarine, zahar vanilat, esenta de rom, menta, inghetata de lamaie.
Ingrediente:
- 3 prune
- 3 nectarine
- 2 1/2 linguri de zahar vanilat
- 1 1/2 linguri esenta de rom
- 1 lingurita menta tocata
- inghetata de lamaie
Mod de preparare :
Taiati fructele in jumatati, scoatesi samburii, asezati pe o farfurie.
Intr-un castron mic, combinati zaharul, romul si menta.
toarna acest amestec peste fructele din farfurie. marineaza cateva minute.
Incingeti gratarul, adaugati fructele si gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferati in boluri de servire, adaugati inghetata de lamaie si serviti.
Desert cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie
Pofta buna!
Mamaliga cu branza si smantana
Mamaliga cu branza si smantana din: malai, apa, sare, branza de vaci, smantana. Ingredinte: 1 cana malai 2 cani apa o lingurita sare branza de vaci smantana Mod de preparare Intr-o oala se pun apa si sarea si se presara malaiul imediat. Se amesteca repede continuu, in timp ce apa si malaiul fierb pe […]
Cocktail cu votca si cidru din: cidru de mere, votca, limete, frunze de menta, bere de ghimbir, lime, mar rosu. Ingrediente: 440 ml cidru de mere 100ml votca 2 limete 20 frunze menta 330 ml bere de ghimbir fara zahar Pt servire: frunze de menta felii de lime 1 mar rosu, taiat felii subtiri […]
Vreau si eu desert din asta!
O nebunie e desertul asta 🙂 pe bune