Friptura de vita – frageda si aromata din: carne de vita, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru. Există multe rețete delicioase pentru friptura de vită, iar cea mai bună depinde de preferințele personale. În general, o friptură de vită excelentă se obține prin alegerea unui bucată de carne de calitate, lăsarea acesteia să […]
Reteta zilei: Friptura de vita la gratar cu sos pesto
PrinteazaFriptura de vita la gratar cu sos pesto din: migdale, usturoi, patrunjel, ardei copt, branza, sare, piper, ulei de masline, vita, condimente.
Poate te intereseaza si:
- Friptura de vita cu verdeturi si nuci
- Friptura de vita cu bacon si boia
- Friptura de vita cu ghimbir si usturoi
Ingrediente pentru pesto:
- 3 linguri migdale, prăjite
- 2 catei de usturoi proaspat, decojit
- 1/4 ceașcă pătrunjel
- 180gr ardei copt din conserva
- 1/2 cana de branza rasa
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 lingurita piper negru măcinat
- 1/2 cană ulei de măsline
Ingrediente friptura:
- 1-2 fripturi de vita
- condimente pentru carne de vita, dupa preferinta
Mod de preparare:
Adaugati migdalele, usturoi si patrunjel la blender si omogenizati.
Adaugati ardei, branza, sare, piper si ulei si procesati pana se omogenizeaza.
Se presara fripturile pe ambele părți cu condimente.
Rumeniti pe gratar 5-6 minute pe fiecare parte.
Serviti friptura cu sos.
Friptura de vita la gratar cu sos pesto
Pofta buna!
Friptura de vita – frageda si aromata
Pofta buna!