Pentru aluat: 250 ml lapte 250 g făină 200 g zahăr brun 100g unt topit 50 g cacao 3 ouă 5 g praf de copt 2 plicuri zahăr vanilinat puţină sare Pentru glazură: 200 g ciocolată cu […]
Negrese cu ciocolata neagra din: unt, ciocolata neagra, pudra de cacao, zahar, esenta de vanilie, oua, faina, fulgi de ciocolata, zahar pudra.
Preincalziti cuptorul la 180C.
Intr-o cratita medie, se topeste untul cu ciocolata la foc mic, amestecand ocazional, pana se omogenizeaza.
Presara pudra de cacao si amestecati pentru a se combina.
Scoate vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca timp de aproximativ 5 minute.
Adauga zahar si vanilie.
Incorporeaza oualele unul cate unul.
Se adauga faina si se amesteca bine.
Adauga bucatelele de ciocolata si se amesteca pana se combina.
Se toarna aluatul intr-o tava.
Coaceti timp de 40 minute.
Se lasa sa se raceasca complet, apoi se presara cu zahar pudra si se taie in patrate mici.
Pofta buna!
Pentru aluat: 250 ml lapte 250 g făină 200 g zahăr brun 100g unt topit 50 g cacao 3 ouă 5 g praf de copt 2 plicuri zahăr vanilinat puţină sare Pentru glazură: 200 g ciocolată cu […]
Negrese cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina. Ingrediente: 250 g unt nesărat 200 g ciocolată amăruie 4 ouă 300 g zahăr tos 175 g făină 100 g marshmallows, tocate 100 g bânuti de ciocolată, rupţi bucăţi 100 g baton crocant de ciocolată, rupt bucăţi Mod de preparare: Incinge cuptorul la 4/180°C. […]
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.