Secretele Dietei Sărăce în Carbohidrați pentru O Viață Sănătoasă. Diete sărace în carbohidrați au câștigat popularitate în rândul celor care doresc să slăbească și să îmbunătățească sănătatea metabolică. Aceste diete se concentrează pe reducerea consumului de carbohidrați, în special a celor rafinați și procesate, și pe înlocuirea acestora cu alimente bogate în proteine și grăsimi […]
Reteta zilei: Pizza cu blat de lipie si legume sotate
PrinteazaPizza cu blat de lipie si legume sotate din: sparanghel, cartof, ceapa, ulei de masline, sare, sos pesto, lipii, mozzarella, parmezan, ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 buchet sparanghel
- 1 cartof mare, copt, racit și taiat felii
- 1 ceapa, feliata
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita sare
- 3/4- 1 cana sos pesto
- 4 lipii
- 1 cana mozzarella, maruntita
- 1/2 cana parmezan, ras
- 1/4 ceasca ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. Incalziti 2 linguri ulei de masline intr-o tigaie mare și se aadauga ceapa și sare.
gateste și se amesteca la foc mediu aproximativ 5 minute. Se adauga sparanghelul. Continuati sa gatiti 5-7 minute.
Opriti focul si transferati pe o farfurie. Intr-o tava puneti hartie de copt si plasati lipiile.
Ungeti cu sos pesto și raspanditi branza mozzarella. Aranjati feliile de cartofi si adaugati amestecul de ceapa si sparanghel deasupra.
Presarati parmezan si stropiti cu ulei de masline.
Dati la cuptor și coaceti timp de aproximativ 10-15 minute. Lasati sa se raceasca si serviti.
Pizza cu blat de lipie si legume sotate
Pofta buna!
Tocăniță Aromată de Cartofi cu Costiță Afumată
Tocăniță Aromată de Cartofi cu Costiță Afumată – un fel de mâncare tradițional, perfect pentru zilele reci de iarnă sau pentru o cină sățioasă în familie. Acest preparat simplu, dar delicios, combină gustul intens al costiței afumate cu textura moale și plăcută a cartofilor, fiind adesea o mâncare preferată în multe gospodării. Pregătirea ingredientelor: 15 […]