Cum se prepara Langoș cu ciolan – o rețetă savuroasă, inspirată din tradițiile bucătăriei românești, care combină gustul pufos și crocant al langoșului cu savoarea cărnii de ciolan. Această combinație face din langoș un preparat perfect pentru o masă copioasă și delicioasă, ideală atât pentru mesele de sărbători, cât și pentru o gustare consistentă. Ingrediente […]
Reteta zilei: Pui dulce picant pe pat de orez
PrinteazaPui dulce picant pe pat de orez din: piept de pui, orez, ketchup, otet, suc de lamaie, sos worcestershire, apa, unt, zahar brun, mustar, sare, praf de chilli.
Ingrediente:
- 4 bucati piept de pui
- 1 bol orez fiert
- 3 linguri de ketchup
- 2 linguri otet
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 linguri de sos Worcestershire
- ¼ cana de apa
- 2 linguri unt topit
- 3 linguri de zahar brun
- 1 lingurita mustar uscat
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita praf de chili
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Combinati toate ingredientele, cu exceptia pieptului de pui intr-o tigaie si fierbeti la foc mic 3-4 minute.
Puneti pieptul de pui intr-un vas termorezistent si turnati sosul peste.
Acoperiti vasul cu folie de aluminiu si dati la cuptor aproximati 10-15 minute.
Scoateti dincuptor, transferati bucatile de pui pe farfurie pe rand si cu ajutorului unei furculite rupeti bucati.
Serviti pieptul de pui pe pat de orez fiert.
Pui dulce picant pe pat de orez
Pofta buna!
Cocktail cu votca din: votca, suc de afine, suc de grepfrut, gheata, lamaie. Ingrediente 50 ml votcă 100 ml suc de afine 50 ml suc de grepfrut gheaţă felie subțire de lămâie Mod de preparare: Umpleți până la jumătate un pahar înalt cu gheață, apoi turnați votca, sucul de afine și sucul […]
Sa nu mai pui asa ceva la ora 8 dimineata, da?!? Ca sa nu se suparam
Imi place puiul dulce picant
Arata bine puiul