Reteta zilei: Rulada de vita umpluta cu bacon si legume

Printeaza

Rulada de vita umpluta cu bacon si legume din: spanac, apa, muschi de vita, sare, piper, bacon, ardei rosu, dovlecel, praf de chili, usturoi, ulei de nuca de cocos.

 

Ingrediente:

  • ½ kg spanac
  • ¼ cana de apa
  • 1 buc muschi vita
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper negru
  • 4 felii de bacon, cuburi
  • 1 ardei rosu, cuburi
  • 1 dovlecel, cuburi
  • 1 lingurita praf de chili
  • 1 catel de usturoi, pisat
  • 2 linguri ulei de nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 °C. Incalziti tigaia la foc mare, adaugati spanac si apa si se acopera. Gatiti aproximativ 2 minute.

Opriti focul si lasati sa se raceasca. Scurgeti si apasati spanacul pentru a elimina tot lichidul.

Taiati muschiul, astfel incat sa il puteti umple.

Asezonati cu sare si piper, dupa gust. Se incalzeste o tigaie si gatiti baconul pentru 3-4 minute.

Adaugati ardei si dovlecel, gatiti pentru 3-4 minute. Se presara praf de chili, usturoi si ½ lingurita sare si piper.

Se amesteca bine. Continuati sa gatiti pana cand legumele seunt patrunse, opriti apoi focul si lasati sa se raceasca.

Imprastiati amestecul de bacon si legume peste friptura condimentata.

Acoperiti amestecul de legume cu spanac. Rulati friptura si legati cu sfoara.

Asezonati exteriorul cu sare si piper. Incalziti tigaia si gatiti la foc mare in ulei de nuca de cocos pe toate laturile pana se rumeneste.

Puneti apoi in tava si dati la cuptor aproximativ 2 ore. Lasati sa se odihneasca, apoi taiati si serviti.

 

Rulada de vita umpluta cu bacon si legume

Rulada_de_vita_umpluta_cu_bacon_si_legume_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte tare rulada asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.