Reteta zilei: Salata Caesar in foi de tortilla

Printeaza

Salata Caesar in foi de tortilla din: piept de pui, ulei de masline, oregano, piper, sare, salata verde, masline negre, ardei iute, parmezan, sos caesar, tortilla.

 

Ingrediente:

  • 1 bucata piept de pui dezosat, fara piele
  • 2 linguri de ulei de masline
  • ½ lingurita oregano uscat
  • ¼ lingurita piper negru
  • 3 lingurite de sare
  • 4 cesti salata verde tocata
  • 2 linguri masline negre feliate
  • 2 linguri ardei iute tocat
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 3 linguri de sos Caesar (pentru salata)
  • 2 linguri de sos Caesar (pentru tortilla)
  • 2 tortilla

 

Mod de preparare:

incalzeste cuptorul la 375C. Intr-un vas puțin adanc se adauga pieptul de pui și acopera ambele parți cu ulei de masline.

Apoi se adauga piper, oregano si sare.

Puneți pieptul de pui pe hartie de copt intr-o tava si dati la cuptor 30 de minute.

Lasati sa se raceasca timp de 10 minute și se taie carnea de pui felii. Pastrati deoparte.

Intr-un castron mare, se adauga salata verde, maslinele negre feliate, ardeiul iute și parmezanul.

adauga 3 linguri de sos Caesar si se amesteca bine.

Pe fiecare tortilla puneti salata din abundenta, adaugati pipeptul de pui si garnisiti cu sos Caesar.

Indoiți partile laterale si rulati. Serviti imediat.

 

Salata Caesar in foi de tortilla

Salata Caesar in foi de tortilla

 

Pofta buna!

 

 

Socată cu apă minerală

Socată cu apă minerală – Rețeta răcoritoare de vară. Obținută prin fermentarea florilor de soc, această băutură efervescentă are un gust delicat și floral, cu o ușoară aciditate, care o face extrem de răcoritoare și plăcută. Apa minerală adaugă o notă de prospețime și spumă naturală, transformând socata într-o alternativă sănătoasă la sucurile carbogazoase din […]

 

 

 

 

 

 

4 comentarii

  1. te rog frumos pui reteta de sos

  2. @ely – In reteta am folosit sos cumparat, dar puteti prepara sosul astfel: ca si ingrediente aveti nevoie de 1 catel de usturoi, tocat
    1/3 cana branza degresata
    ½ cana iaurt degresat
    ¼ cana Parmezan ras
    5 lingurite otet din vin alb
    ½ lingurita sos Worcestershire
    1/8 lingurita sare
    piper negru macinat; la blender procesati intai usturoiul cu branza pana obtineti o pasta fina, apoi incorporati iaurt, parmezan si sos worchestershire, iar la final asezonati bine cu sare si piper.

  3. multumesc ffffff mult

  4. Salata este delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.