Reteta zilei: Scoici cu sos de ardei iute

Printeaza

Scoici cu sos de ardei iute din: ardei iute, ceapa verde, scoici, portocala, zahar, otet, miere, sare, piper, unt, usturoi.

 

 

Ingrediente:

  • 4 ardei iuti
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 kg scoici, desfacute din cochilie
  • 1/2 portocala
  • 1 cana de zahar
  • 1/3 ceasca de otet
  • 2 linguri de miere
  • sare , piper
  • usturoi
  • unt

Mod de preparare:

Taiati felii ardeiul iute. Intr-o cratita mica adaugati zahar , otet si sare.

Fierbeti 5-6 minute. Adaugati apoi ardeiul iute si gatiti pentru 5-10 minute.

Opriti focul si pastrati deoparte.

Sotati in tigaie ceapa verde si sturoiul in unt. Scoateti si apoi sotati portocala.

Scoateti si prtocala, apoi sotati scoicile cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Serviti scoicile cu ceapa verde, sos de ardei iute si portocala.

Scoici cu sos de ardei iute

Scoici_cu_sos_de_ardei_iute_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Scoici cu smantana si vin alb

Scoici cu smantana si vin alb din: scoici, ulei de masline, ceapa, vin alb, apa, sare, piper, patrunjel, usturoi. Ingrediente: 2 kg scoici proaspete, in cochilie 125 ml ulei de masline 2 cepe medii, tocate marunt 250 ml vin alb sec 4 linguri apa clocotita sare si piper dupa gust 2 linguri patrunjel tocat 1 […]

 

Scoici umplute cu parmezan

Scoici umplute cu parmezan din: scoici, ardei, ceapa, usturoi, coriandru, rosii, pesmet, parmezan, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g scoici în cochilie 4 ardei capia o ceapă doi căţei de usturoi două linguri coriandru tocat două roşii 350 g pesmet 100 g parmezan o lămîie ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • frequently7oh

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.