Reteta zilei: Sorbet de mango

Printeaza

Sorbet de mango din: mango, suc de lamaie, suc de portocale, zahar, amidon.

 

Ingrediente:

  • 2 mango
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sucul de la 1 portocala
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 lingura amidon

 

 

Mod de preparare:

Cojiti fructele și dati la robot pana obtineti piure. Puneți in frigider. Amestecati sucul de portocale cu 2 linguri de suc de lamaie.

Adaugati 1/2 ceașca de zahar, se amesteca si se lasa la fiert. Se adauga 2 linguri de apa cu 1 lingura de amidon de porumb.

Adaugati in amestecul de suc de portocale si amestecati pana se ingroasa. Opriti focul și lasati sa se raceasca complet.

Se amesteca apoi cu piureul de mango. Dati apoi la congelator pentru cateva ore si apoi serviti.

 

Sorbet de mango

Sorbet de mango

 

Pofta buna!

 

 

Risotto Vegetarian de Dovlecei cu Brânză de Capră

o rețetă elegantă și cremoasă, perfectă pentru a impresiona la orice masă festivă sau pentru a răsfăța familia cu o cină specială. Dovleceii adaugă o textură moale și o ușoară dulceață, în timp ce brânza de capră intensifică gustul cu notele sale acre și bogate. Ingrediente […]

Château Cos d’Estournel, Franța – O Bijuterie a Vinurilor Bordeaux

Château Cos d’Estournel este un nume emblematic în lumea vinurilor de Bordeaux, recunoscut pentru structura sa robustă, complexitatea aromei și eleganța desăvârșită. Situată în inima regiunii Médoc, această proprietate se bucură de un renume internațional, fiind apreciată de cunoscători și colecționari pentru vinurile sale sofisticate, […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Sa-mi dai si mie din sorbetul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.