Supa picanta de vita cu orez din: orez, pasta de soia, pasta de chili, carne de vita, ceapa, cartof, ciuperci, dovlecel, tofu, usturoi, fulgi de chili, ardei iute, ceapa verde.
Ingrediente:
2 cani de orez
2 linguri pasta de soia
1 lingurita pasta de chili
200 g carne de vita, felii subtiri
1/2 ceapa , cuburi
1 cartof, cuburi
3-4 mici ciuperci, cuburi
1/2 dovlecel, feliat
1 felie tofu, cuburi
1 catel de usturoi, tocat
1 lingurita de fulgi de chili
1 ardei iute verde, feliat
1 ceapa verde, felii
Mod de preparare:
Spalati orezul in apa, apoi puneti intr-un vas si acoperiti cu apa.
Fierbeti al dente. Intr-o oala cu apa adaugati pasta de chili, pasta de soia si se amesteca bine.
Adaugati feliile de carne de vita si aduceti vasul la foc mediu.
Cand da in fiert adaugati ceapa, cartofi, ciuperci si se continua fierberea timp de 2 minute.
Adaugati dovlecel, usturoiul, tofu si ardei iute verde. Adaugati fulgii de chili.
Lasati sa fiarba aproximativ 20 de minute. Opriti focul si se presara ceapa verde. Se serveste fierbinte, cu orez.
Supa de burta si carne de vita din: burta de vita, carne de vita, morcovi, rosii, morcovi, praz, telina, pastarnac, unt, faina, magjiran, sare. Ingrediente: un kg burtă de vită curăţată 500 g carne de vită 4 morcovi 3 roşii un fir praz o felie dintr-o rădăcină de ţelină 2 rădăcini păstârnac o lingură unt […]
Supa de vita cu fidea sau taitei din: carne de vita, piper, sare, patrunjel, fidea, taitei, galuste din gris. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită (carne mai grasă, rasol, neapărat câteva oase cu măduvă) piper sare 1 legătură pătrunjel opţional: fidea, tăiţei sau găluşte de griş Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi a […]
Cam ciudata supa asta, adica eu stiu alta versiunea fara atatea sosuri si paste
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Cam ciudata supa asta, adica eu stiu alta versiunea fara atatea sosuri si paste