Reteta zilei: Turte cu fulgi de ovaz

Printeaza

Turte cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, sirop de zahar, miere, unt nesarat, faina, zahar brun si sare.

 

Ingrediente:

  • 250g fulgi de ovaz
  • 230g sirop de zahar
  • 20g miere
  • 250g unt nesarat moale
  • 140g faina
  • 175g zahar brun moale
  • 5g de sare

 

Mod de preparare:

Se incalzește cuptorul la 170 ° C. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare pana se obtine aluat omogen.

Intr-o tava de copt asezati hartie de copt. Turnati aluatul in tava. Coaceti timp de 30 de minute.

Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 5 minute. Transferati pe un platou mare, lasati sa se raceasca complet.

Taiati si serviti.

 

Turte cu fulgi de ovaz

 

Pofta buna!

 

 

Creveți cu Salsa de Mango

Creveți cu Salsa de Mango. Acest fel de mâncare ușor, dar plin de arome, aduce un echilibru perfect între dulceața mango-ului și picantul condimentelor, oferind o experiență culinară tropicală de neuitat. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 10 minute Total: 25 minute Ingrediente Creveți (500 g) – decorticați și deveinați Mango (1 bucătă mare) […]

Tocăniță de gâscă cu legume

Tocăniță de gâscă cu legume – Carnea de gâscă este apreciată pentru gustul său intens, iar atunci când este gătită lent împreună cu legumele, rezultă o tocăniță savuroasă și fragedă. Ingrediente Carne de gâscă: 1,5 – 2 kg (pulpe și piept, dezosate sau nu, după preferință) Legume: 2 cepe mari, tocate 2 morcovi, feliați 2 […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.