Reteta zilei: Vinete in crusta de pesmet

Printeaza

Vinete in crusta de pesmet din: vanata, ou, sare, piper, pesmet, ulei.

Ingrediente: 

  • 1 vanata
  • 1 ou
  • sare si piper
  • 20 g pesmet
  • ulei

 

 

 

 

Mod de preparare:

Tocati vinata cuburi potrivite. Bateti oul intr-un castron mic și se condimentează.

Adaugati vinetele in amestecaul de ou și amestecati. Puneti pesmetul intr-un alt vas și se adaugă vinetele. Amestecati bine.

Ungeti cu ulei o tava de copt si asezati vinetele in ea.

Coaceți la 200 C, timp de 20-30 de minute, intorcand la jumatatea timpului.

Serviti calde sau la temperatura camerei.

 

Vinete in crusta de pesmet

Vinete_in_crusta_de_pesmet_03

 

Pofta buna!

 

 

 

Mâncare de Vinete cu Roșii și Usturoi

Mâncare de Vinete cu Roșii și Usturoi –  un preparat savuros, ideal pentru iubitorii de legume. Această rețetă simplă, inspirată din bucătăria mediteraneană, combină aromele bogate ale vinetelor cu dulceața roșiilor și gustul intens al usturoiului. Perfectă pentru un prânz ușor sau o cină reconfortantă, această mâncare poate fi servită atât caldă, cât și rece, […]

Tocăniță de Vinete cu Orez Brun

Tocăniță de Vinete cu Orez Brun: Este o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă și hrănitoare. Această rețetă combină aroma bogată și textura cremoasă a vinetelor cu beneficiile nutriționale ale orezului brun. Ideală pentru prânz sau cină, tocănița de vinete este nu doar delicioasă, ci și ușor de preparat, fiind o opțiune perfectă pentru cei […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.