Retete gustoase de tocanita

Printeaza

Cand nu mai stiti ce sa gatiti, tocanita poate fi un fel de mancare rapid si gustos cu care nu o sa dati gres. Pentru a va bucura papilele gustative alege una dintre retetele propuse de noi!

Retete gustoase de tocanita

Tocanita de pui cu cartofi dulci si spanac

Tocanita_de_pui_cu_cartofi_dulci_si_spanacTocanita de pui cu cartofi dulci si spanac din: ulei de floarea soarelui, ceapa, pulpe de pui, pasta de curry, usturoi, cartofi dulci, rosii, spanac, orez basmanti. Ingrediente: 1 lingura ulei de floarea soarelui 1 ceapa, tocata 450 g pulpe de pui fara piele si dezosate, taiate in bucati mici 165 g pasta de curry…Read more »

 

Tocanita de pui cu galuste

Tocanita de pui cu galuste din: pui, ulei, ceapa, pasta de tomate, cimbru, faina, sare, ou si piper. Ingrediente: 1 pui 100 ml ulei 6 cepe mari 2 linguri pasta de tomate 1 lingurita cimbru uscat 200 g faina 3 linguri ulei pentru galuste 1 ou sare piper   Mod de preparare: Pârliţi puiul la…

Read more »

Tocăniţă de legume in sos de ricotta

O reteta savuroasa de Tocăniţă de legume in sos de ricotta din: morcovi, fasole verde, ardei gras, ciuperci, broccoli, sare, orez, unt, faina, supa, lapte, branza ricotta, sos de soia, piper si suc de lamaie. Ingrediente: 2 morcovi 150 g fasole verde 1 ardei gras rosu 100 g ciuperci Champignon 200 g broccoli sare 120…

Read more »

Tocanita cu carne de vitel

O reteta delicioasa de tocanita: carne de vitel, ulei, morcov, cartofi, patrunjel, ardei, rosii in bulion, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 100 ml ulei 3 morcovi 500 g cartofi 1 legătură pătrunjel 2 ardei graşi 400 g roşii în bulion sau roşii proaspete decojite 1 lingură bulion 2…

Read more »

Tocăniţă catalană de peşte

Tradiţionala zarzuela de mariscos a la catalana, adică tocăniţa catalană de peşte, este o fiertură ce are în compoziţie peşte şi fructe de mare, fierte împreună în vin alb, coniac spaniol, pastă de tomate, ardei şi migdale. Tocăniţa se serveşte cu o pâine cu coaja crocantă, care va absorbi zeama. Sosul format de ingredientele de…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.