Tocanita din pipote de pui si cartofi noi din: pipote de pui, ceapa, morcov, cartofi, bulion, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g pipote de pui 3 cepe 1 morcov 3-4 cartofi noi 1 lingură bulion ulei sare piper Mod de preparare: Speli pipotele şi le rumeneşti în ulei. Cureţi între timp legumele, tai mărunt […]
Pilaf cu legume, inimi si pipote de pui din: orez, mazare, ardei grasi, ceapa, pipote si inimi de pui, pastade rosii. Ingrediente: 1 cană orez 100 g mazăre 2 ardei graşi roşii 1-2 cepe 500 g pipote şi inimi 2 linguri pastă de roşii. Mod de preparare: Speli pipotele şi inimile, le cureţi şi […]
Supa cu pipote de pui si legume din: cartofi, pipote de pui, morcovi, patrunjel, ceapa, marar, conopida, bors, smantana, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g cartofi 200 g pipote de pui 3 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 legătură ceapă verde 1/2 legătură mărar verde sare piper 2-3 bucheţele de conopidă 500 ml borş smântână ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.