Retete vegetariene: Mancare de grau şi legume

Printeaza

Mancare de grau şi legumeSe încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie. Se fierbe uşor 1/2 legătură de ceapă verde tăiată în felii groase, câteva minute. Se adaugă 2 tije de celery tocate fin, 150g de morcovi mici tăiaţi jumătăţi şi  100  g de grâu spelta, apoi se toarnă 700ml de supă de legume.

Se aduce la fierbere şi se găteşte până ce grâul este fraged, cam 20-25 de minute. Se adaugă 200 g de bob, opărit şi curăţat de pieliţă, şi se lasă la fiert 2-3 minute. Se adaugă 1/2 legătură mică de frunze de tarhon tocate şi se mai lasă un minut pe foc.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • mancare de grau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.