Rinichi de vitel a la Normandia

Printeaza

O reteta delicioasa de vitel a la Normandia din: rinichid e vitel, slanina afumata, ceapa verde, calvados, sare si piper.

Ingrediente:Rinichi de vitel a la Normandia

  • 2 rinichi de viţel
  • 50 gr slănină afumată
  • 20 bucăţi ceapă verde
  • 1 pahar de calvados (rachiu de mere)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rinichii îi spălăm bine şi îi tăiem felii. Curăţăm ceapa, o tăiem în două, tăiem slănina bucăţele. Vasul îl încălzim pentru frigere, adăugăm slănina şi o frigem până se rumeneşte.

Punem ceapa verde şi rinichii şi frigem înăbuşit, amestecând mereu. Flambăm cu calvadosul încălzit, acoperim cu ca­pacul şi fierbem înăbuşit la foc scăzut încă 10 minute. Condimen­tăm înainte de servire.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • retete cu rinichi de vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.