Rinichi de vitel a la Normandia
PrinteazaO reteta delicioasa de vitel a la Normandia din: rinichid e vitel, slanina afumata, ceapa verde, calvados, sare si piper.
- 2 rinichi de viţel
- 50 gr slănină afumată
- 20 bucăţi ceapă verde
- 1 pahar de calvados (rachiu de mere)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rinichii îi spălăm bine şi îi tăiem felii. Curăţăm ceapa, o tăiem în două, tăiem slănina bucăţele. Vasul îl încălzim pentru frigere, adăugăm slănina şi o frigem până se rumeneşte.
Punem ceapa verde şi rinichii şi frigem înăbuşit, amestecând mereu. Flambăm cu calvadosul încălzit, acoperim cu capacul şi fierbem înăbuşit la foc scăzut încă 10 minute. Condimentăm înainte de servire.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- retete cu rinichi de vitel