Risotto cu miel si anghinare

Printeaza

Risotto cu miel si anghinare din: ulei de masline, unt, ceapa, orez nefiert, vin rosu, supa de pui, usturoi si anghinare.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa tocata
  • 2 cesti de orez nefiert
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • 6 cani supa de pui
  • 150 g branza
  • 500 g friptura de miel
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 150 g miez de anghinare

Mod de preparare:

| Restaurantedelux.ro: Se incalzesc uleiul si untul intr-o cratita la foc mediu. Se caleste ceapa 2-3 minute.

Se toarna orezul si se amesteca bine, aproximativ 1 minut. In continuare, se toarna vinul si se lasa sa fie absorbit de orez, aproximativ 2-3 minute.

Apoi, se toarna cite o jumatate de ceasca de supa din cand in cand, se asteapta pana cand orezul absoarbe cantitate de supa inainte de a adauga urmatoarea cantitate.

Repetati acest lucru pana cand ati folosit aproape toata cantitatea de supa, dar opriti jumatate de ceasca de supa pentru mai tarziu.

Dupa aproximativ 20 de minute, orezul ar trebui sa fie fiert, dar nu zdrobit. Se opreste focul.

Se adauga restul de supa, branza rasa, carnea de miel taiata cubulete, usturoiul si miezul de anghinare taiat. Se amesteca bine si serveste cald.

 

 

Poftă bună!

 

 

Zacusca de Castraveți și Ceapă

Zacusca de Castraveți și Ceapă – o reinterpretare modernă și inedită a zacuscăi tradiționale românești. Perfectă pentru a fi întinsă pe pâine prăjită, ca sos pentru diverse preparate sau ca garnitură, zacusca de castraveți și ceapă aduce un plus de inovație și rafinament în bucătăria ta. Ușor de preparat și plină de arome, această zacuscă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.