Rosii portugheze cu orez

Printeaza

Rosii portugheze cu orez

Ingrediente:

  • 12 roşii mijlocii
  • 2 ardei
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • câteva frunze de salată verde

Pentru maioneză:

  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă muştar
  • 50 g ulei

 

Mod de preparare:

Rosii portugheze cu orez: Se aleg roşii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presară sare, piper, puţin oţet şi se lasă la o parte, să se scurgă.

Se fierbe în apă 100 g de orez; se scurge bine şi se amestecă cu două linguri de maioneză pregătită cu muştar şi cu doi ardei copţi, tăiaţi mărunt.

Se umplu roşiile, se aşază pe farfurie, cu salată verde sau cu frunze de pătrunjel împrejur.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.