Ruladă cu legume şi feta

Printeaza

Ruladă cu legume şi feta cu: faina, oua, unt, drojdie, lapte dulce, laboda, broccoli, branza feta, ardei capia, ardei iute, ceapa verde, sare, piper, marar.

Ingrediente:

  • 420 g făină
  • două ouă
  • 80 g unt
  • 7 g drojdie uscată
  • 150 ml lapte dulce
  • două legături de lobodă
  • 500 g broccoli
  • 400 g brânză feta
  • un ardei capia
  • un ardei iute mic
  • o legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
  • mărar

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecă drojdia cu laptele călduţ şi două linguri cu făină. Restul de făină se pune într-un bol împreună cu drojdia dospită, un sfert de linguriţă cu sare, untul topit şi un ou.

Se adaugă piper, se frământă şi aluatul obţinut se lasă să crească până îşi dublează volu­mul. Loboda se spală şi se toacă fâşii; broccoli se rupe în bucheţele, se fierbe şi se lasă la răcit.

Ardeiul capia şi ardeiul iute se spală şi se taie cubuleţe; ceapa verde se curăţă, se spală, se toacă mărunt şi se pune într-un bol împreună cu legumele tăiate, broccoli şi brânza feta tăiată cubuleţe.

Se presară sare şi piper, mărar tocat şi se amestecă. Se întinde o foaie de aluat, se pune pe o margine umplutura şi se rulează. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se unge cu ou bătut şi se coace la foc mediu până devine aurie.

Ruladă cu legume şi feta

Ruladă cu legume şi feta

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.