Rulada de legume cu iaurt

Printeaza

Rulada de legume cu iaurt din: sfeclă roşie, varză roşie, morcovi, ţelină, ciuperci champignon, ardei gras, ulei, sare, piper, ou, iaurt, faina.

Ingrediente:Rulada de legume cu iaurt

  • 100 g sfeclă roşie
  • 100 g varză roşie
  • 100 g morcovi
  • 1 kg ciuperci champignon
  • 100 g ţelină
  • 1 ardei gras mare
  • 2 linguriţe ulei
  • sare
  • piper

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 1 borcan iaurt
  • făină

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Pui 1-2 linguriţe ulei într-o tigaie, laşi să se încingă, apoi adaugi legumele spălate şi tă­iate mărunt si le căleşti. Sărezi şi piperezi legumele.

Din iaurt, puţină drojdie, făină şi ou frămânţi un altiat, din care întinzi o foaie pe care o umpli cu legumele călite, dar lăsate să se răcească.

După ce modelezi rulada, o pui într-o tavă şi o dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.