Rulada de legume cu iaurt
PrinteazaRulada de legume cu iaurt din: sfeclă roşie, varză roşie, morcovi, ţelină, ciuperci champignon, ardei gras, ulei, sare, piper, ou, iaurt, faina.
- 100 g sfeclă roşie
- 100 g varză roşie
- 100 g morcovi
- 1 kg ciuperci champignon
- 100 g ţelină
- 1 ardei gras mare
- 2 linguriţe ulei
- sare
- piper
Pentru aluat:
- 1 ou
- 1 borcan iaurt
- făină
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele. Pui 1-2 linguriţe ulei într-o tigaie, laşi să se încingă, apoi adaugi legumele spălate şi tăiate mărunt si le căleşti. Sărezi şi piperezi legumele.
Din iaurt, puţină drojdie, făină şi ou frămânţi un altiat, din care întinzi o foaie pe care o umpli cu legumele călite, dar lăsate să se răcească.
După ce modelezi rulada, o pui într-o tavă şi o dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mic.
Pofta buna!