Rulada de pui cu cascaval afumat

Printeaza

Rulada de pui cu cascaval afumat

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 ouă
  • 200 g caşcaval afumat
  • făină
  • condimente pentru pui
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Baţi pieptul de pui cu ciocanul pentru şniţel, presari condimente, îl rulezi şi-l laşi o oră la rece.

Desfaci carnea, pui feli­ile de caşcaval, rulezi, fixezi cu scobitori rulada, apoi o dai prin făină, ou, pesmet şi iarăşi făină, ou, pesmet şi ou şi o prăjeşti în ulei încins, la foc mic.

Când e gata o laşi să se răcească şi o tai felii.

 

Rulada de pui cu cascaval afumat

Poftă bună!

 

 

 

Zacuscă de dovlecei pentru iarna

Zacuscă de dovlecei pentru iarna din: dovlecei, rosii, gogosari, morcovi, zahar, ulei, usturoi, boia.   Ingrediente: 3 kg dovlecei 1 ½ kg roșii câte 500 g gogoșari și morcovi 100 g zahăr 200 ml ulei 2 linguri de sare 5 căței de usturoi 2 linguri boia   Mod de preparare: Zacuscă de dovlecei pentru iarna: […]

Castraveti si patlagele (gogoanele verzi in saramura)

Castraveti si patlagele (gogoanele verzi in saramura) din: saramura, usturoi, hrean, marar, frunze de visin. Ingrediente: 5 l saramura 30 g usturoi 50 g hrean 100 g marar 100 g frunze de visin     Mod de preparare: Castravetii sau gogonelele verzi se spala bine cu multa apa rece, apoi se tin 24 ore intr-o […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi plac ruladele cu carne de pui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.