Zacuscă de dovlecei pentru iarna din: dovlecei, rosii, gogosari, morcovi, zahar, ulei, usturoi, boia. Ingrediente: 3 kg dovlecei 1 ½ kg roșii câte 500 g gogoșari și morcovi 100 g zahăr 200 ml ulei 2 linguri de sare 5 căței de usturoi 2 linguri boia Mod de preparare: Zacuscă de dovlecei pentru iarna: […]
Rulada de pui cu cascaval afumat
PrinteazaRulada de pui cu cascaval afumat
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 2 ouă
- 200 g caşcaval afumat
- făină
- condimente pentru pui
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Baţi pieptul de pui cu ciocanul pentru şniţel, presari condimente, îl rulezi şi-l laşi o oră la rece.
Desfaci carnea, pui feliile de caşcaval, rulezi, fixezi cu scobitori rulada, apoi o dai prin făină, ou, pesmet şi iarăşi făină, ou, pesmet şi ou şi o prăjeşti în ulei încins, la foc mic.
Când e gata o laşi să se răcească şi o tai felii.
Rulada de pui cu cascaval afumat
Poftă bună!
Castraveti si patlagele (gogoanele verzi in saramura)
Castraveti si patlagele (gogoanele verzi in saramura) din: saramura, usturoi, hrean, marar, frunze de visin. Ingrediente: 5 l saramura 30 g usturoi 50 g hrean 100 g marar 100 g frunze de visin Mod de preparare: Castravetii sau gogonelele verzi se spala bine cu multa apa rece, apoi se tin 24 ore intr-o […]
Imi plac ruladele cu carne de pui.