Rulada de vitel cu ardei

Printeaza

Rulada de vitel cu ardei din: snitele de vitel, piper, sare, caise uscate, costita, ulei, ceapa, ardei, supa de legume, marar, miere.

Ingrediente:

  • 4 şniţele de viţel
  • piper
  • sare
  • 8 caise uscate
  • 4 felii de costiţă
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapă roşie
  • câte 1 ardei roşu, verde şi galben
  • 200 ml supă de legume
  • 1 lingură de mărar proaspăt tocat
  • 1 lingură de miere

 

Mod de preparare:

Rulada de vitel cu ardei: bat şniţelele şi se condimentează cu sare şi piper. Se înfăşoară câte două caise într-o felie de costiţă şi se aşează pe un şniţel.

rulează apoi şniţelul şi se fixează cu un beţigaş de lemn.

încinge uleiul într-o tigaie, în care se prăjesc ruladele circa 5 minute.

scot apoi ruladele din tigaie şi se aşează într-o formă termorezistentă.

preîncălzeşte cuptorul la 200 °C (ventilator 180 °C).

curăţă ceapa şi se taie cubuleţe. Se curăţă ardeiul, se spală, se îndepărtează seminţele şi se taie tot cubuleţe.

călesc ceapa şi ardeiulîn aceeaşi tigaie în care s-au prăjit ruladele.

adaugă supa de legume, după care se amestecă şi mărarul şi mierea.

dă în clocot întregul amestec şi se asezonează.

aşează amestecul de legume în jurul ruladelor şi se coace totul în cuptor circa 30 de minute.

Ruladele se pot servi cu orez.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sirop de Pere

Sirop de Pere – o modalitate delicioasă și versatilă de a captura dulceața naturală a perelor într-o formă concentrată, perfectă pentru a fi folosită în diverse deserturi, băuturi sau ca topping pentru clătite și înghețată. Timp de pregătire: 15 minute Timp de gătire: 1 oră – 1 oră și 15 minute Timp total: 1 oră […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.