Ruladă din carne de vită cu ananas
PrinteazaRuladă din carne de vită cu ananas din: muschi de vita, ananas, seminte de pin, pesmet, parmezan, smantana, menta, busuioc, ulei, sare si piper.
- 800 g muschi de vita
- 4 felii ananas
- 4 linguri muguri (seminte) pin
- 1/3 pahar pesmet alb
- 2 linguri parmezan
- 2 linguri smantana lichida
- 2 crengute menta
- 2 crengute busuioc
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui frunzele de mentă şi de busuioc în blender şi le toci mărunt, preună cu mugurii de pin.
Intr-un castron, amesteci plantele cu parmezanul şi smântână şi amesteci uşor.
Speli carnea, o usuci şi o tai în 4 bucăţi, apoi iei fiecare bucată şi o baţi cu ciocanul de şniţele. înveleşti mai întâi carnea în folie de bucătărie pentru a nu stropi în jur.
Pe fiecare felie de carne bătută pui câte o felie de ananas şi umplutură, apoi rulezi uşor.
Prinzi marginile cu scobitori, ca să nu se desfacă. Prăjeşti într-o tigaie cu ulei încins fiacare bucată, câte 3 minute pe fiecare parte.
Opreşti apoi focul, acoperi cu un capac şi laşi aşa 10 minute, după care poţi servi carnea.
Pofta buna!