Rulada de piept de porc din: piept de porc, mere, ceapa, carnati de porc, pesmet, seminte de fenicul, coaja de nucsoara, miez de nuca, ulei, faina, cidru, supa de pui, miere, cartofi copti. Ingrediente: 2 kg piept de porc rulat, cu şoriciul străpuns în câteva locuri, apoi legat cu sfoară alimentară 6 mere mici 6 […]
Ruladă din piept de porc
PrinteazaRuladă din piept de porc din: piept de porc, piper, usturoi, bulion, grasime, ceapa, morcov, sare, condimente.
Ingrediente:
- 1-2 kg piept de porc
- piper pisat
- usturoi
- 50 g bulion
- 50 g grăsime
- 1-2 cepe
- 1 morcov
- sare si alte condimente, după preferinţă
Mod de preparare:
Coastele de la pieptul de porc se scot, carnea se bate, se sărează, se freacă cu usturoi pisat, se presară cu piper şi alte condiipente şi se rulează strâns.
Se leagă cu sfoară, se aşază într-o tavă cu grăsime încinsă şi se pune în cuptorul bine încălzit.
După ce s-a rumenit puţin pe toate părţile, se adaugă ceapa şi morcovul tăiate în felii, punându-se, din când în când, câte puţină apă şi se stropeşte cu grăsimea din tavă.
Când este gata, se scoate, iar în tavă se adaugă bulion, apă şi se lasă să mai dea în câteva cfocote, după care sosul se strecoară.
Se dezleagă sfoara, rulada se taie felii şi se serveşte cu diverse garnituri, după gust.
Pofta buna!
Ruladă de porc cu şuncă şi piept de pui
O reteta delicioasa de rulada din carne de porc, ulei, vin rosu, vin alb, ulei de masline, muschi de porc, piept de pui, sunca presata de porc, usturoi, rosii, oua, verdeata, miere, sare, piper. Poate te intereseaza si Rulada de porc cu morcovi Ingrediente: 100 ml ulei 100 ml ulei de măsline 50 ml vin […]
Pofta buna!