Rulade picante de curcan
PrinteazaRulade picante de curcan din: samburi de pin, maghiran, cimbru, ceapa, rosii uscate, ou, sare, piper, piept de curcan, ulei, legume, boabe de piper, foaie de dafin, supa si marmelada de portocale.
- 40 g samburi de pin prajiti fara ulei
- cate 3 crengute de maghiran si cimbru, tocate
- 3 cepe
- 150 g rosii uscate
- 1 ou
- sare
- piper
- 800 g piept de curcan
- 1 lingura ulei
- 1 legatura legume pentru supa
- 1 lingurita boabe de piper
- 1 foaie de dafin
- 500 ml supa
- 2 linguri marmelada de portocale
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 150°C.Tocaţi sâmburii de pin, verdeaţa, ceapa şi roşiile. Amestecaţi totul cu oul, sarea şi piperul.
Ungeţi carnea condimentată cu acest amestec, rulaţi-o şi fixaţi-o. Prăjiţi-o în ulei.Tăiaţi legumele pentru supă cubuleţe şi căliţi-le.
Adăugaţi boabele de piper, foaia de dafin şi supa, acoperiţi totul cu un capac şi lăsaţi friptura cca. 80 de minute la cuptor.
Cu 15 minute înainte de a o scoate din cuptor, ungeţi-o cu marmeladă. La final, daţi sosul printr-o strecurătoare şi condimentaţi-l dacă mai este cazul.
Serviţi-l împreună cu friptura.
Rulade picante de curcan
Pofta buna!