Rulouri de porc cu rosii uscate din: muschi de porc, rosii, capere, praz, ardei, ceapa, masline, usturoi, ulei, otet, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchiuleţ de porc 100 g roşii uscate 1 linguriţă cu capere 4 roşii 1 praz 3 ardei graşi (roşu, galben, verde) 1 zucchini mic 1 ceapă roşie 1 căţel de usturoi […]
Rulou de porc
PrinteazaRulou de porc din: muschi de porc, grasime de porc, sorici de porc, sare, piper, chimion, sos de ardei iute, oregano, usturoi.
- 2 kg de muschi de porc cu grasime
- 750 g grasime de porc
- o bucata mare de sorici din zona abdomenului
- doua lingurite de sare
- o lingurita de piper macinat
- o lingurita de chimion macinat
- o lingurita sos de ardei iute
- doua lingurite de oregano
- trei catei de usturoi pisat
Mod de preparare:
Se taie muşchiul pe lungime, în şase bucăţi. Se procedează la fel cu grăsimea de porc şi se lasă la marinat cu toate condimentele, timp de o zi, în frigider.
Se pune pielea pe masă, se aşază fâşiile de carne şi se rulează, strângând foarte bine, apoi se leagă cu o sfoară şi se fac mai multe noduri pentru o mai bună susţinere.
Se pune ruloul la fiert cu multă apă şi puţină sare, timp de două ore.
Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească, apoi se serveşte cu pastă de ardei iute. Se poate mânca şi cald, cu piure de cartofi.
Rulou de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri din muschi de porc
Rulouri din muschi de porc din: muschi de porc, rosii, capere, praz, ardei, ceapa, masline, usturoi, ulei, otet, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchiuleţ de porc 100 g roşii uscate 1 linguriţă cu capere 4 roşii 1 praz 3 ardei graşi 1 zucchini 1 ceapă roşie 1 căţel de usturoi 50 g măsline negre 50 ml […]
Pofta buna!