O reteta delicioasa de rulouri cu: bacon, ardei gras, usturoi, ceapa, cartofi, sare, ulei.
Ingrediente:
200 g bacon
1 ardei gras
3-4 catei de usturoi
1 ceapa
5-6 cartofi mici
sare
ulei
Mod de preparare:
Curăţă cartofii şi taie-i în cubuleţe potrivite. Pune-i să fiarbă în apă clocotită cu un praf de sare şi o lingură cu ulei, dar nu mai mult de 10 minute, ca să nu se sfărâme.
Scurge-i rapid de apă şi înfăşoară-i în bacon tăiat în felii cât mai subţiri.
Pentru a nu se desface, prinde cu scobitori. Trage rulourile într-o tigaie cu puţin ulei.
Printre ele, pune ceapa tăiată în sferturi, căţeii de usturoi întregi şi ardeiul tăiat fâşii.
Scoate rulourile pe hârtie absorbantă şi, cât sunt fierbinti, rade putin cascaval.
Rulouri din sunca si cartofi din: sunca, cartofi, morcov, mazare, sos alb, salata verde, patrunjel. Ingredinte: 100 gr. sunca slaba 2 buc. cartofi fierti 1 buc. morcov o lingura mazare verde fiarta 3 linguri sos alb salata verde patrunjel Mod de preparare Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu […]
Rulouri cu cartofi in sos de ciuperci din: piept de pui, cartofi, ceapa, ciuperci, faina, unt, smantana, vin, dafin, busuioc, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 piepţi de pui dezosaţi 2 cartofi mari 1 ceapă 200 g ciuperci 2 linguri cu făină 3 linguri cu unt 2 linguri cu smântână 250 ml vin alb sau […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.