Rulouri cu somon, kaizer si brânză
PrinteazaRulouri cu somon, kaizer si brânză din: kaizer, somon afumat, vin, rosii, marar, ulei, sare.
- 200 g kaizer
- 100 g somon afumat
- 400 g gorgonzola
- 100 ml vin alb
- 4 rosii
- 1 legatura de marar
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Freacă brânza şi combin-o cu somonul tăiat în fâşii subţiri şi cu mărarul fin tocat. Formează patru rulouri şi înfăşoară-le în kaizer (prosciutto e mai bun).Pune ulei la încins şi perpeleşte iute rulourile. Aşază-le într-o tavă de copt, toarnă vinul şi pune roşiile printre ele.
Stropeşte cu ulei şi dă la cuptor 15 minute. Sunt bune calde, dar se pot servi şi reci.
Rulouri cu somon, kaizer si brânză
Pofta buna!