Rulouri de dovlecei si vinete cu branza
PrinteazaRulouri de dovlecei si vinete cu branza din: dovlecei, vanata, sare, ceapa verde, telemea, parmezan, piper alb, sunca feliata, rosii, ulei de măsline, cimbru.
- 2 dovlecei mici (cca 400 g)
- 1 vânătă mică (cca 200 g)
- sare
- 2 cepe noi, cu partea verde
- 200 g telemea
- 70 g parmezan ras
- piper alb măcinat
- 200 g şuncă feliată
- 3 roşii
- 5 linguri ulei de măsline
- 3 crenguţe de cimbru
Mod de preparare:
Dovleceii şi vânătă se taie pe lungime, în felii subţiri. Se călesc pe ambele părţi, într-o tigaie, apoi se dau cu sare. Se spală şi se toacă ceapa.
Se amestecă telemeaua cu parmezanul şi ceapa tocată şi se asezonează cu sare şi piper. Se taie feliile de şuncă pe lungime.
Se întind feliile de dovlecel, apoi feliile de vinete, şunca şi brânza. Se rulează şi se lasă la frigider. Se face sosul de roşii din 3 roşii, ulei si cimbru.
Se pune peste rulouri.
Rulouri de dovlecei si vinete cu branza
Pofta buna!