Salam de biscuiti cu rom

Printeaza

Salam de biscuiti cu rom din: biscuiti, apa, margarina, cacao, nuci, rahat, zahar, esenta de rom.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg biscuiţi
  • o cană de apă
  • 1 pachet de margar­ină
  • 2 linguri cacao
  • nuci tăiate mărunt
  • rahat
  • 2 căni de zahăr
  • esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Salam de biscuiti cu rom: Apa se fierbe cu zahărul până se obţine un si­rop.

adaugă cacao, se mai fierbe puţin. ia de pe foc şi se adaugă margarină, nucile tăiate mărunt, rahatul tăiat mărunt şi biscuiţii zdrobiţi.

amestecă bine, se adaugă esenţele, se fac rulo­uri care se învelesc în celofan şi se dau la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

Ciorbă de spanac cu bacon și mărar

Ciorbă de spanac cu bacon și mărar din: spanac, bacon, usturoi, orez, oua, faina, lapte, sare, piper, ulei, otet, marar, condimente. Ingrediente: ½ kg spanac 150 g bacon 4 căței de usturoi 1 lingură orez 4 ouă 4 linguri făină 400 ml lapte sare piper ulei oțet mărar 1 linguriță condimente pentru ciorbă     […]

Sarmale traditionale cu carne de porc, slanina si sunca afumata

Sarmale traditionale cu carne de porc, slanina si sunca afumata din: orez, carne de porc, slanina, morcov, ceapa, sunca afumata, zeama de varza, rosii, boia, varza murata, frunze de dafin, cimbru, ulei, sare, piper, malai, smantana, ardei iute.   Ingrediente: 250 g orez 500 g carne de porc 150 g slănină 1 morcov 2 cepe […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.