Salata cu carne de vita si branza
PrinteazaSalata cu carne de vita si branza din: muschi de vita, miex de legume, nuci, rosii cherry, branza cu mucegai albastru, ulei de masline, sare, tarhon si suc de lamaie.
- 300 g muschi sau vrabioara de vita
- 200 g mix de legume verzi: fasole, andive, rucola, salata
- 25 g nuci
- 4 rosii cherry
- ceapa rosie
- 50 g branza cu mucegai albastru
- o lingura ulei de masline
- sare tarhon proaspat
- suc de lamaie
Mod de preparare:
Prăjeşte vita două-trei minute pe fiecare parte, după gust. Condimenteaz-o cu sare şi piper şi, după ce s-a răcit, tai-o felii.
Aranjează peste verdeţuri feliile de carne, nucile zdrobite, roşiile cherry tăiate jumătăţi, brânza fărâmiţată şi câteva rondele de ceapă şi toarnă deasupra un dressing din ulei, suc de lămâie şi tarhon tocat.
Salata cu carne de vita si branza
Pofta buna!