Salata cu sos de branza
PrinteazaSalata cu sos de branza din: sunca, oua, cartofi, rosii, castraveti, ceapa, crema de branza, mustar, ulei, sare, piper.
- 2 felii şuncă
- 2 ouă
- cartofi noi
- 2 roşii
- 2-3 castraveţi
- 1 legătură ceapă verde
- 100 g cremă de brânză
- 1 lingură muştar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In vase diferite pui la fiert cartofii întregi (fără coajă) şi ouăle şi când sunt gata le tai cubuleţe. Cureţi ceapa verde, o toci şi o amesteci cu roşiile, castraveţii, ouăle şi cartofii fierţi.
Freci apoi crema de brânză cu muştarul şi 1 lingură de ulei până obţii un sos pe care-l adaugi peste legume. Adaugi şunca tăiată fâşii, sare, piper după gust şi salata e gata!
Salata cu sos de branza
Poftă bună!