Salata cu usturoi si porumb

Printeaza

Salata cu usturoi si porumb din: rucola, fetica, creson, eisberg, ceapa, usturoi, ardei iute, marar, patrunjel, tarhon, cimbru, mustar, suc de limette, supa de legume, sare, piper, boabe de porumb dulce.

Ingrediente:Salata_cu_usturoi_si_porumb

  • 400 g amestec de frunze de salata (rucola, fetica, creson, eisberg)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingura amestec de ierburi aromate proaspete (marar, patrunjel, tarhon, cimbru)
  • 1 lingura mustar
  • 2 lingurite suc de limette
  • 4 linguri supa de legume
  • sare
  • piper
  • 50 g boabe de porumb dulce

 

Mod de preparare:

Se curata frunzele de salata si se rup in bucati potrivite.

Se toaca ceapa frantuzeasca si usturoiul. Se taie in doua ardeiul iute (pe lung) si se goleste de cotoare si seminte. Pulpa se toaca.

Dressing: se amesteca usturoiul tocat cu ceapa, ardei iute, verdeturi, piper, mustar, sue de limette, supa de legume si 1 praf de sare.

Frunzele de salata se asaza intr-un castron mare si se amesteca impreuna cu dresssingul; se repartizeaza in boluri si se adauga in fiecare cate o portie de boabe de porumb.

Salata cu usturoi si porumb

Salata_cu_usturoi_si_porumb

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salată caldă de ciuperci

Salata calda de ciuperci cu usturoi

Salata calda de ciuperci cu usturoi din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, unt, usturoi, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 200 g ciuperci 200 g cartofi 1 ceapă mică 50 ml ulei 30 g unt 2 căţei de usturoi ceapă verde sare piper   Mod de preparare: Decojeşte cartofii, lasă-i întregi şi trece-i prin jet de apă. […]

Salata de caracatita cu usturoi

Salata de caracatita cu usturoi

Salata de caracatita cu usturoi din: caracatiţă, ţelină, usturoi, ulei de măsline, oţet, sare, piper.   Ingrediente: 1 caracatiţă 1 legătură de ţelină 2 căţei de usturoi 3 linguri de ulei de măsline 2 linguri de oţet din vin sare piper   Mod de preparare: Spălaţi-o şi puneţi-o într-o cratiţă în care aţi turnat două pahare de apă. Circa 45 de minute, fierbeţi-o […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.