Salata de cartofi cu avocado si patrunjel
PrinteazaSalata de cartofi cu avocado si patrunjel din: cartofi, ceapa, usturoi, ardei iute, ulei de floarea soarelui, suc de limete, avocado, patrunjel, sare, piper.
- 1 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 ardei iute
- 3 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 linguri suc de limete
- 2 avocado
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se decojesc cartofii, se taie felii şi se fierb în apă cu sare. Apoi se adaugă ceapă tocată, rondele de ardei, usturoi pisat şi piper.
Se înglobează ulei şi suc de limette; se lasă să se răcească.
Se decojesc fructele de avocado, se taie bucăţi şi se adaugă în salată, împreună cu pătrunjelul tocat.
Se piperează şi se serveşte.
Salata de cartofi cu avocado si patrunjel
Pofta buna!