Salata de cartofi cu sos verde de spanac
Printeaza
O reteta simpla si delicioasa de cartofi, sos verde, oua, ceapa, spanac, ridichi, mustar si maioneza.
Ingrediente:
- 1/2 kg cartofi noi fierţi
- 1 ceapă
- 2 ouă fierte tari
- 5-6 ridichi de lună
- 1/4 kg spanac
- 1 linguriţă muştar
- 1/2 pahar maioneză
Mod de preparare:
Tai felii cartofii fierţi şi le amesteci cu ceapa tăiată solzişori, ouăle tăiate în patru, ridichile tăiate felii şi muştarul. Prin maşina de tocat dai spanacul crud şi îl pui apoi la fiert până scade să-ţi rămână 2 linguri.
Il laşi un pic să se răcească şi, ca să fie cât mai fin, îl treci prin sită. Pasta obţinută o amesteci apoi cu maioneza şi muştarul.Iţi iese astfel sosul pe care îl torni peste salată şi dai la rece.
Pofta buna!