Salata de ciuperci cu patrunjel

Printeaza

 Salata de ciuperci cu patrunjel

Ingrediente:Salata de ciuperci cu patrunjel

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli ciu­percile in mai multe ape, le cureţi şi le pui la fiert în apă fierbinte cu sare şi zeamă de lămâie. După ce au fiert (opreşti o lingură de apă în care au fiert), le tai lamele.

Pregă­teşti sosul: amesteci uleiul cu zeamă de lămâie, sare, piper după gust şi zeama în care au fiert ciupercile. Il torni peste ciuperci şi presari pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.