Salată de legume cu sos de vin
PrinteazaSalată de legume cu sos de vin
Ingrediente pentru salată:
- 3 salate verzi
- 4-5 roşii
- 2 ridichi mari roşii
- 100 g măsline fără sâmburi
- 2 cepe roşii
- sare
Ingrediente sos:
- 1 ceaşcă de vin roşu
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
- zahăr
- 2 linguri oţet
Mod de preparare:
Speli salata, o rupi bucăţi, apoi tai ceapa peştişori, roşiile şi ridichile felii. Freci ceapa cu sare, o adaugi peste salată, pui sare după gust şi măslinele fără sâmburi.
Separat amesteci zahărul cu vinul, apoi adaugi uleiul, oţetul, sare şi piper şi torni sosul în salată, omogenizezi şi o aduci la masă.
Salată de legume cu sos de vin
Poftă bună!