Salata de pui cu cascaval si grepfrut

Printeaza

Salata de pui cu cascaval si grepfrut din: pui, grepfrut, sfecla rosie, oua, smantana si sare.

Ingrediente :

  • 1 piept de pui
  • 2 sfecle roşii mici
  • 1 grepfrut
  • 200 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 2 linguri smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Salata de pui cu cascaval si grepfrut: Fierbi sau frigi pieptul de pui şi dai sfeclele la cuptor pentru o oră. Când este gata tai car­nea bucăţi nu prea mici, apoi cureţi sfeclele şi le tai cubuleţe. Cureţi grepfrutul de coajă şi pieliţe şi-l tai bucăţele.

Pregăteşti apoi maioneza dintr-un gălbenuş crud şi unul fiert şi ulei. La final, pui zeama de lămâie, un praf de sare şi smântâ­nă. Adaugi maioneza peste carne, sfeclă şi grepfrut.

Tai caşcavalul cubuleţe, îl adaugi în salată, amesteci şi o aşezi pe un platou. Ornezi cu albuş fiert şi, eventual, decupat cu o formă de prăjituri .

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.