Salată de ridichi si fenicul
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de salata de ridichi si fenicul din: ridichi, fenicul, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.
- 200 grame ridichi proaspete si tari
- un bulb de fenicul
- ulei de masline
- suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine ridichiile si se taie felii subtiri. Se feliaza apoi si bulbul feniculului. Dupa ce ati taiat ambele legume puneti-le intr-un bol cu apa rece si cuburi de gheata, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.
Dupa acest interval se strecoara bine apoi se adauga deasupra si se amesteca un dressing de ulei de masline si zeama de lamaie – realizat intre timp.
Pe deasupra se presara apoi din tulpinile feniculului, tocate marunt. Este o salata care merge foarte alaturi de peste.
Salată de ridichi si fenicul
Pofta buna!