Quinoa este o sursă excelentă de proteine, fibre, vitamine și minerale, precum magneziu, fier, zinc și vitamina B2. Este, de asemenea, o sursă importantă de antioxidanți. În plus, quinoa este considerată un […]
Salată de toamnă cu carne de vită
PrinteazaSalată de toamnă cu carne de vită din: muschi de vitel, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei, frunze de patrunjel si lamaie.
Ingrediente:
- 1 kg muschi de vitel
- 1 kg cartofi
- 3-4 ardei grasi (rosii, galbeni, verzi)
- 3 cepe mari
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 100 ml ulei
- frunze de patrunjel
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Tai muşchiul în fâşii subţiri şi îl coci pe grătar.
Pui cărniţa într-un bol şi-l aromatizezi cu condimentele preferate, apoi acoperi bolul etanş măcar 15 minute.
Cureţi legumele, le tai mai grosier, le sărezi şi le condimentezi (poţi pune şi usturoi), apoi le amesteci cu uleiul într-un vas.
Aşezi legumele astfel pregătite în tava de la cuptor care se culisează. Acoperi etanş cu folie de aluminiu.
Laşi la foc puternic 30 de minute. Scoţi şi amesteci bine, apoi pui din nou tava la cuptor fără folie, timp de 15 minute.
Scoţi legumele şi aşa fierbinţi le amesteci cu muşchiul de viţel făcut la grătar.
Storci lămâia şi presari pătrunjel tocat mărunt.
Salată de toamnă cu carne de vită
Pofta buna!
Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir
pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]
Arata bine salata 🙂 Imi place