ulei de masline, ceapa, usturoi, vin alb, morcovi, telina apio, cartofi, pasta de tomate, zucchini, fasole verde, mazare, supa de legume, rosii, sare, piper, oregano, fulgi de chilii, paste, fasole, kale. Supa Minestrone este o supă groasă de origine italiană făcută cu legume, adesea cu adaos de paste sau orez, uneori ambele. […]
Sandviş cald cu ciuperci şi brânză
PrinteazaSandviş cald cu ciuperci şi brânză din: unt, ulei de masline, ciuperci, usturoi, bacon, paine, frunze de salata, rosii, ceapa rosie si branza.
Ingrediente:
- 25 g unt
- 1 lingura ulei de masline
- 2 ciuperci de crescatorie
- 2 catei de usturoi tocati
- 8 felii de bacon
- 4 felii de paine
- 100 g frunze de salata
- 2 rosii, taiate felii
- 1 ceapa rosie, taiata rondele
- 4 felii de branza topita sau cascaval
Mod de preparare:
Preîncălzeşte grillul la semnul mediu.
Topeşte untul într-o tigaie, adaugă uleiul şi frige ciupercile 2-3 min, pe fiecare parte, la tigaia de pe foc, pune usturoiul şi pătrunjelul şi, cu o lingură, toarnă din uleiul aromat peste ciuperci. Asezonează.
Frige feliile de bacon pe grill, la fel şi feliile de pâine. Pune apoi pe fiecare felie de pâine câte o frunză de salată, o felie de roşie, rondele de ceapă.
Acoperă cu o felie de caşcaval, bacon şi, la final, pălăria de ciupercă.
Sandviş cald cu ciuperci şi brânză
Pofta buna!
rosii, apa, sare. Ingredinte: rosii apa sare Mod de preparare Pentru ca rosiile sa se pastreze intregi, se aleg bucati rotunde nelovite, carnoase, nu prea mari, coapte, dar inca tari si mai ales proaspat culese. poate iti place si: Sos de rosii pentru iarna Ele se sterg usor, […]