Sarmale in frunze de hrean
PrinteazaSarmale in frunze de hrean din: frunze de hrean, carne de porc, oua, orez, ceapa, bulion, morcovi, rosii, ulei, patrunjel, marar, sare, piper.
- Cum se prepara Sarmale din varza acra si carne de porc (VIDEO)
- Sarmale cu orez si ciuperci in foi de vita
- Sarmale cu ciuperci si carne
- Sarmale cu peste in foi de vita
- Sarmale israeliene
Ingrediente:
- frunze de hrean
- 500 g carne de porc
- 2 oua
- 1/2 cană de orez
- 1 lingură bulion
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1/2 kg roşii
- ulei
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură’mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli frunzele de hrean, le opăreşti în apă cu sare sau borş, apoi le scoţi cu grijă nervurile şi le laşi să se scurgă.
Toci carnea de porc şi o amesteci cu ceapa tocată mărunt, morcovii raşi, orezul spălat, bulionul, ouăle şi verdeaţa tocată fin.
Potriveşti de sare şi piper, omogenizezi compoziţia şi înfăşori sarmale în frunzele de hrean.
Le aşezi într-o cratiţă emailată mai largă, punând printre ele roşii întregi, decojite.
Torni puţin ulei, apă cât să le cuprindă şi le laşi să dea într-un clocot, apoi le pui să fiarbă în cuptor.
Le mănânci cât sunt calde, fără iaurt sau smântână.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sarmale in foi de hrean
- sarmalute in foi de hrean
Sunt bune sarmalele facute asa?