Scoici cu rosii coapte si usturoi

Printeaza

Scoici cu rosii coapte si usturoi din: scoici, rosii, ulei de masline, amidon, usturoi, vin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g scoici scoase din valve
  • 500 g rosii mai mici, eventual cherry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri amidon sau faina alba
  • 4 catei de usturoi
  • 75 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile şi puneţi-le într-o tavă unsă cu ulei.

Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit.

Spălaţi bine scoicile şi pudraţi-Je cu amidon sau făină, apoi prăjiţi-le în ulei, pe toate părţile.

Puneţi în tigaie, în timpul prăjini, şi căţeii dd usturoi curăţaţi. Ei vor da un gust plăcut scoicilor.

Când toate scoicile sunt prăjite, puneti-le în tava cu roşii (eliminaţi usturoiul), adăugaţi vinul şi mai lăsaţi-le la cuptor încă 5 minute.

Serviţi preparatul cald.

 

Scoici cu rosii coapte

Scoici_cu_rosii_coapte

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Scoici cu smantana si vin alb

Scoici cu smantana si vin alb din: scoici, ulei de masline, ceapa, vin alb, apa, sare, piper, patrunjel, usturoi. Ingrediente: 2 kg scoici proaspete, in cochilie 125 ml ulei de masline 2 cepe medii, tocate marunt 250 ml vin alb sec 4 linguri apa clocotita sare si piper dupa gust 2 linguri patrunjel tocat 1 […]

 

Scoici umplute cu parmezan

Scoici umplute cu parmezan din: scoici, ardei, ceapa, usturoi, coriandru, rosii, pesmet, parmezan, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g scoici în cochilie 4 ardei capia o ceapă doi căţei de usturoi două linguri coriandru tocat două roşii 350 g pesmet 100 g parmezan o lămîie ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • notegem

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.