Sirop de zmeură cu sare de lamaie

Printeaza

Intr-un borcan de 5 l pui 2 kg de zmeură, 1 plic de sare de lămâie, torni 3 l apă şi laşi borcanul 2-3 zile la soare până ce zmeura se ridică deasupra.

Strecori apoi totul printr-un tifon şi pasez zmeura până rămân numai seminţele.

In zeama obţnută, pui o cantitate echivalentă de zahăr (adică la 11 de zeamă pui 1 kg de zahăr), amesteci până s-a topi: zahărul şi numai după aceea îl torni în sticle pe care le astupi foarte bine.

Sirop de zmeură cu sare de lamaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.