Tocană de Legume – Atkilt Wat: Ghidul Complet al Tradiției Etiopiene, Rețeta Tradițională și Secrete de Preparare. Atkilt Wat: Un fel de mâncare vegetariană dintr-o combinație de legume, cum ar fi cartofi, morcovi și varză, gătită într-un sos bogat și aromat. Atkilt Wat, un fel de mâncare emblematic pentru bucătăria etiopiană, este un exemplu vibrant […]
Snitele cu susan
PrinteazaSnitele cu susan din: piept de pui, albusuri, seminte de susan, ulei de susan, usturoi, zeama de lamaie, castravete, fasole verde, orez, ceapa verde.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui dezosat, taiat fileuri
- 2 albusuri, batute usor
- 100 g seminte de susan
- 2 linguri ulei de susan
- 120 ml iaurt natur
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1/2 castravete, curatat de coaja si seminte
- 200 g fasole verde
- 250 g orez cu bobul lung
- 4 fire ceapa verde, tocata
Mod de preparare:
înmoaie carnea în albuşul bătut şi apoi trece feliile prin susan ca să se acopere uniform, incinge uleiul şi prăjeşte şniţelele 5-10 min, până când se rumenesc.
Combină iaurtul cu usturoiul şi zeama de lămâie şi pune deoparte într-un bol.
Combina castravetele cu fasolea verde.
Fierbe orezul conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi combina cu ceapa verde.
Serveşte şniţelele cu legumele, orezul fier si sosul de iaurt.
Snitele cu susan
Pofta buna!
Pui la Tigaie cu Ananas și Legume
Pui la Tigaie cu Ananas și Legume din: piept de pui, ananas, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, orez. Aduceți o notă de exotism în farfuriile dumneavoastră cu această rețetă vibrantă de pui la tigaie cu ananas și legume. Combinația de pui suculent, ananas dulce-acrișor și legume crocante creează un amestec perfect de texturi și […]