Sos de rosii si ciuperci

Printeaza

Sos de rosii si ciuperci din: ciuperci, ulei, ceapa, rosii, usturoi, boia, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci proaspete sau din conservă
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 1 cutie de roşii tăiate cubuleţe
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • puţin busuioc

 

Mod de preparare:

Sos de rosii si ciuperci: Intr-o tigaie puneţi uleiul, adăugaţi ciupercile tăia­te cubuleţe. Lăsaţi să se călească bine amestecând din când în când.

Când scade apa şi ciupercile încep să se rumenească, se pune ceapa tocată. lasă să fiarbă 5 minute ameste­când periodic. adaugă roşiile şi se fierbe 10 minute toată compo­ziţia.

toacă usturoiul şi se adaugă în sos. Se mai lasă 5 minute la foc mic.

asezonează cu boia de ardei, piper, sare, ameste­când bine. mai dă un clocot şi se ia de pe foc.

 

 

 

 

 

Terină de Fructe de Mare

Terină de Fructe de Mare. Combinând diverse fructe de mare într-o textură fină și aromată, această terină poate transforma orice masă într-o experiență culinară memorabilă. Este nu doar un deliciu pentru papilele gustative, dar și un festin vizual. Ingrediente Creveți (200 g): Creveții sunt o sursă excelentă de proteine slabe și oferă o cantitate importantă […]

Campari Tonic

Campari Tonic: o băutură simplă și rafinată, cu origini italiene, perfectă pentru cei care iubesc amestecurile ușor amare și răcoritoare. Aceasta este o alegere excelentă pentru un aperitiv sau pentru momente de relaxare într-o zi caldă. Campari, un lichior italian amar, este bine cunoscut pentru notele sale de citrice și plante aromatice, iar atunci când […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.