Terină de Fructe de Mare. Combinând diverse fructe de mare într-o textură fină și aromată, această terină poate transforma orice masă într-o experiență culinară memorabilă. Este nu doar un deliciu pentru papilele gustative, dar și un festin vizual. Ingrediente Creveți (200 g): Creveții sunt o sursă excelentă de proteine slabe și oferă o cantitate importantă […]
Sos de rosii si ciuperci
PrinteazaSos de rosii si ciuperci din: ciuperci, ulei, ceapa, rosii, usturoi, boia, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete sau din conservă
- 50 ml ulei
- 1 ceapă
- 1 cutie de roşii tăiate cubuleţe
- 5 căţei de usturoi
- 2 linguriţe boia de ardei dulce
- sare
- piper
- puţin busuioc
Mod de preparare:
Sos de rosii si ciuperci: Intr-o tigaie puneţi uleiul, adăugaţi ciupercile tăiate cubuleţe. Lăsaţi să se călească bine amestecând din când în când.
Când scade apa şi ciupercile încep să se rumenească, se pune ceapa tocată. lasă să fiarbă 5 minute amestecând periodic. adaugă roşiile şi se fierbe 10 minute toată compoziţia.
toacă usturoiul şi se adaugă în sos. Se mai lasă 5 minute la foc mic.
asezonează cu boia de ardei, piper, sare, amestecând bine. mai dă un clocot şi se ia de pe foc.
Campari Tonic: o băutură simplă și rafinată, cu origini italiene, perfectă pentru cei care iubesc amestecurile ușor amare și răcoritoare. Aceasta este o alegere excelentă pentru un aperitiv sau pentru momente de relaxare într-o zi caldă. Campari, un lichior italian amar, este bine cunoscut pentru notele sale de citrice și plante aromatice, iar atunci când […]