Spanac cu carne de vita

Printeaza

Spanac cu carne de vita din: carne de vaca, spanac, ceapa, rosii, lamaie, ulei.

Ingrediente:

  • 250 g carne de vacă
  • 1 mână de spanac
  • 1 ceapă mare
  • 2 roşii
  • 1 lămâie mică
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare :

Spanac cu carne de vita: Speli carnea, o tai bucăţi şi o fierbi înăbuşit împreună cu ceapa curăţată întreagă sau tăia­tă sferturi.

Speli spana­cul, opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai mărunt.

Când carnea este aproa­pe gata, pui spanacul, uleiul şi roşiile şi dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute.

La final adaugi lămâia tăiată felii sau numai zeama ei.

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Vinete Românească

Salată de Vinete Românească din: vinete, usturoi, maioneza, sare, piper, ulei de masline, zeama de lamaie. Descoperiți rețeta tradițională românească de salată de vinete, perfectă pentru zilele calde de vară. O combinație sănătoasă și delicioasă de vinete, usturoi și maioneză, cu o istorie bogată în cultura culinară românească. Ingrediente: 3 vinete mari 3 căței de […]

 

Gin Tonic – Rețeta Clasică

din: gin, apa tonica, lamaie, gheata. Gin Tonic este o băutură clasică, apreciată în întreaga lume. Ingrediente: 50 ml gin de calitate superioară 150 ml apă tonică 1 felie de lămâie sau lime Cuburi de gheață   Mod de preparare: Într-un pahar înalt, adăugați cuburile de gheață. Turnați gin-ul peste gheață. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.